JeannetteCarati-header-op-homepage

Waarom doe je iets dat je helemaal niet wilt?

Dat heb ik mij heel lang afgevraagd. Hoe kan het dat ik in mijn leven dingen deed die ik niet wilde doen, omdat ze mij niet de resultaten gaven die ik wilde en ze tóch deed? Dat is toch raar?? En heel veel mensen doen dat. Ze willen afvallen, maar eten toch die cake. Ze willen meer verdienen, maar blijven toch het werk doen dat ze al doen. Ze willen persoonlijk groeien en ontwikkelen en blijven toch in een ongezonde relatie zitten.

Mensen die zich bewust zijn (of een beetje bewust zijn) van de situatie waarin ze zitten en de behoefte voelen hier iets aan te veranderen, gaan op zoek. Ze gaan naar lezingen, workshops en trainingen met een doel: informatie verzamelen over hoe het wél moet. Maar dat is geen oplossing! En waarom niet? Omdat je zelf al lang wist wat je wel en niet moet doen om slanker te zijn of een stabiele liefdesrelatie te hebben of een hoger inkomen te verdienen. Hoeveel webinars en trainingen heb jij al aangehoord of bijgewoond, waarvan je dacht: ‘Tsja, ik heb niet echt veel opgestoken vandaag.”?

De oplossing

De oplossing is om je angsten en je beperkende gedachten voorbij te gaan en al de kennis die je al bezit te gaan leren toepassen in je leven. Want dat is wat 97% van de mensheid niet doet: TOEPASSEN wat ze weten. Je moet iets gaan dóen met alles wat je nu al weet. En dát is pas werken, ik weet het. Want dan komt het aan op het veranderen van veel van jouw gewoonten en gedrag. En dat is precies waar je een mentor of coach voor nodig hebt. Het veranderen van gedrag en gewoonten is het zwaarste werk ter wereld. Maar met de juiste steun red je het écht en verander je jouw leven.

Lifechanging

Ik geef jou de kennis én de vaardigheden in handen die voor jou life-changing zijn. Jouw leven gaat door mijn begeleiding namelijk blijvend veranderen, precies zoals jij het wilt en voor je ziet. Alles wat ik je leer, is gebaseerd op wetenschap. Daarom ben ik er zelf ook mee aan de slag gegaan; het geeft aantoonbaar nieuwe resultaten in je leven als je gaat doen wat deze wetenschap ons voorschrijft.

Welke resultaten zijn dat bijvoorbeeld?

  • Verbeterde relatie met je partner (of eindelijk de juiste partner vinden)

  • Verbeterde relaties met je kinderen

  • Verbeterde relaties met anderen; collega’s, buren, etc.

  • Verbeterde vriendschappen

  • Productiever op je werk of in je bedrijf

  • Verbeterd inkomen

Hoe werk ik?

Ik help je inzichten te verkrijgen waarom je doet zoals je doet, denkt zoals je denkt en je voelt zoals je je voelt.

Ik help je inzien waarom je blokkeert en steeds terugvalt in oude patronen.

Ik help je keuzes te maken die echt bij jou horen, zodat je geen keuzes meer maakt omdat je (onderbewuste) denkt dat je daar iemand anders een plezier doet. Wat wil JIJ? Wat VERWACHT jij van je leven? Daar gaat het om!

Ik ga voor resultaat. Ik wil dat jouw probleem of je pijn opgelost wordt. Geen vaag gedoe, maar helderheid en duidelijkheid brengen.

Dit kan allemaal zowel offline als online.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben gecertificeerd coach, systeemtherapeut, docent en ondernemer. Ik coach particulieren en zelfstandig ondernemers, met en zonder personeel. De mensen die door mij begeleid worden, behalen extreem goede resultaten. Zowel privé als zakelijk. 

Jarenlang zocht ik naar een weg om mij beter, gelukkiger en relaxter te voelen. Ik las boeken, sprak met mensen en volgde cursussen en opleidingen. Alles met maar één doel: uitzoeken wat het geheim van een goed, relaxt en bevredigend leven is. Nu studeer ik inmiddels al 20 jaar op hoe onze mind werkt en welke effecten onze gedachten en gevoelens op ons leven hebben. Alles gaat om mindset. Daarmee valt of staat alles in ons leven en werk. Je leven is namelijk altijd het resultaat van je overheersende gedachten. 

Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit. Daar zit geen plafond aan. Ik studeer daarom nog elke dag. Daardoor blijf ik mij persoonlijk steeds verder ontwikkelen, iets wat een must is om jou goed te kunnen begeleiden.

DEN_7019bew_zw_c
Scroll naar top