bg-8

12 maanden programma

Creëer een succesvolle coachbusiness

Je kunt jouw leven creëren zoals jij dat wilt

Ben je een coachpraktijk gestart en wil je veel en veel meer uit jezelf én uit je cliënten halen? Of zou je graag een eigen coachbusiness starten?

Het hebben van een succesvolle coachbusiness is voor 5% het resultaat van een goede strategie en voor 95% het resultaat van de juiste mindset.

De juiste mindset begint met de juiste houding. Het is belangrijk jezelf af te vragen of je bereid bent om te doen wat ervoor nodig is om een succesvolle business te draaien. Zolang jij blijft doorgaan met wat je gewend bent om te doen, zal je altijd dezelfde (niet bevredigende) resultaten behalen. Gegarandeerd. Je leven is namelijk wat je denkt. Zolang jij blijft denken op het level waar je nu op denkt, sta je over een jaar nog precies waar je nu staat. Als je blijft focussen op je huidige resultaten, krijg je meer van de huidige resultaten. Als ik je mag leren hoe je je bewustzijn kunt vergroten en op een hoger bewustzijnsniveau kunt gaan functioneren, dan zal je ontdekken dat je zelf zoveel meer in de hand hebt dan je nu denkt.

Wat nou als je je over een jaar een prachtige coachbusiness kan hebben?

Mijn coachbusiness bestaat sinds 2014. Ik ben elk jaar gegroeid en gegroeid, als persoon en als coach doordat ik elke dag studeer op de werking van onze mind.

De gemiddelde coachopleiding leert je gesprekstechnieken en andere tools. Wat ik miste was een duidelijk programma dat écht werkt. Dat programma heb ik nu zelf ontwikkeld aan de hand van alles wat ik bestudeerd heb over hoe mensen een succesvol leven en een succesvolle business creëren. Deze kennis dateert al van de Babyloniërs en heeft vele van de succesvolle mensen die jij nu kent, succes gegeven. Ik ben opgeleid door Bob Proctor, de man die bijvoorbeeld IBM en Malaysian Air groot gemaakt heeft door het management daar uit te leggen hoe onze mind werkt.

Met het programma dat ik ontwikkeld heb (en afgeleiden daarvan in bijvoorbeeld online programma's) heb ik al vele mensen met succes mogen helpen.

Hoe heerlijk zal het zijn als jij ook eindelijk kan doen wat je écht wilt, namelijk mensen helpen hun leven blijvend te veranderen doordat jij ze leert hoe ze dat voor elkaar kunnen krijgen en dat jij daar je geld mee verdient.

Er zijn zoveel mensen die ergens hulp bij kunnen gebruiken en dat is allesbehalve een schande. Wat daar wel voor nodig is, zijn mensen zoals jij die daar hun tijd en energie in willen steken.

Creëer je eigen coachbusiness! En begin vandaag

Wat ga je leren?

 • Hoe je mensen kunt begeleiden zodat ze blijvende veranderingen voor elkaar krijgen

 • Hoe je mensen kunt helpen hun zelfvertrouwen een enorme boost te geven, zodat ze zich weer sterk en krachtig voelen om te doen wat ze willen doen

 • Hoe je mensen kunt begeleiden in het omzetten van hun belemmerende gedachten in helpende gedachten

 • Je krijgt inzicht in jouw eigen systeem van denken en voelen (waarom denk je wat je denkt, voel je wat je voelt en doe je wat je doet)

 • Je krijgt ondersteuning om jouw mindset zó te veranderen dat je naar je toe kan trekken wat jij wilt en je business te draaien zoals jij dat wilt

 • Je leert welke 6 mentale vermogens jij hebt en je leert ze begrijpen, ontwikkelen en toe te passen.

 • Je leert denken in resultaten.

 • Welke middelen en mogelijkheden er zijn wat betreft social media, advertenties, mailings, weggevers, etc

 • Je krijgt van mijn tools (lees- en doewerk) om vorm te geven aan wat je WEL wilt.

 • Je ervaart een life changing shift in jouw ontwikkeling als coach en als individu

 • ...en nog veel meer

Gedurende het hele jaar dat je met mij werkt, heb je gratis toegang tot alle seminars en workshops. Ook ben ik 24/7 bereikbaar via mail of Whatsapp voor als je vragen wilt stellen of steun nodig hebt. Ook tijdens feestdagen of als ik op vakantie ben.

De investering die je voor dit life changing programma doet, kun je opvoeren als kosten voor je bedrijf. De BTW kun je terugvragen van de belastingdienst.

Wanneer je je hieronder aanmeldt, plannen we een eerste gratis en vrijblijvend gesprek waarin ik je nog veel meer informatie kan geven en jij al je vragen kunt stellen.

Meld je hieronder aan voor mijn programma

Scroll naar top