bg-4

3 maanden programma

Verander je zelfbeeld voor meer succes

Wat is jouw wens?

Ben je eraan toe om je te gaan voelen zoals jij je écht wilt voelen? Wil je eindelijk gaan doen wat je écht wilt doen? Wil je zo graag die persoon zijn die je zo ontzettend graag wilt zijn? Heb je een brandend verlangen dat er bepaalde dingen gaan gebeuren? Ik kan je vertellen: dan gaan ze ook gebeuren. Wil jij stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling door je zelfbeeld te verbeteren?

Ontspannen zijn, veel meer zelfbewust zijn, rust in mijn leven en mijn hoofd hebben, doen wat ik echt zelf wil, omgaan met wie ik wil”; dat zijn de wensen van mijn cliënten en daar help ik ze bij. Heb jij ook zo’n wens? Of één die daarop lijkt?

Hoe jij over jezelf denkt, bepaalt hoe jij je voelt en dus ook hoe jij je gedraagt. Hoe voel jij je in (grote) gezelschappen? Lukt het jou om de juiste partner te kiezen? Ben je gelukkig in het werk dat je doet? Als je (ruim) voldoende zelfvertrouwen hebt, kun je veel betere keuzes maken. Daar is dit coachprogramma op gericht; zorgen dat jij weet waar je voor staat en daardoor vanuit rust en vertrouwen jouw keuzes voor werk, een partner etc. kunt maken.

Ik maak het concreet voor je

Ik hou van concreet. En ik hou van praktisch. Daarom heb ik een super krachtig coachprogramma gemaakt dat ik volledig aan jouw persoonlijke situatie aan kan passen.
Waarom denk jij zoals je denkt?
Waarom doe jij zoals je doet?
Waarom voel jij je zoals jij je voelt?

Als je dat weet, groeit jouw zelfvertrouwen met enorme sprongen en ontstaat er een zelfbeeld dat helemaal klopt. En ik kan dat samen met jou concreet maken, want vanuit dit zelfvertrouwen en het positieve zelfbeeld kun jij eenvoudig de juiste keuzes voor jezelf maken.

Jij hebt jouw verhaal en het doet ertoe! Want jij doet ertoe!

Wat levert deze mental coaching op?

  • Inzicht in jouw systeem van denk- en gevoelspatronen (waarom denk je wat je denkt, voel je wat je voelt en doe je wat je doet)

  • Ondersteuning om jouw mindset zó te veranderen dat je bijna als vanzelf weet wat je het beste kunt kiezen en dus naar je toe kan trekken wat jij wilt en het leven kan leven dat jij wenst.

  • Positieve energie die je blijft inzetten.

  • De ontdekking dat jij je leven écht kan leven zoals jij dat wilt: je pakt zonder problemen de regie.

Je hebt maar één leven; daar kun je dan maar beter het mooiste en leukste leven van maken! Maak je toekomst zoals jij dat wilt en begin daar nu mee!

Alle individuele coachprogramma’s zijn inclusief de audiotraining, gericht op het vergroten van jouw zelfvertrouwen. En gedurende jouw programma heb je gratis toegang tot alle seminars en workshops. Ook ben ik altijd bereikbaar via mail of Whatsapp voor als je vragen wilt stellen of steun nodig hebt.

De individuele coaching wordt in veel gevallen door de werkgever betaald. De achterliggende gedachte daarbij is: Het is voor een bedrijf duurder als een werknemer thuis komt te zitten, dan dat de werkgever mij moet betalen. Ik raad je daarom aan om even met je werkgever te overleggen. Je werkgever is er bij gebaat als het met jou goed gaat.

Wanneer je je hieronder aanmeldt, plannen we een eerste gratis en vrijblijvend gesprek. Ik kan je dan nog meer informatie geven over het programma en jij mag uiteraard alle vragen stellen die je hebt.

Meld je hieronder aan voor mijn programma

Scroll naar top