online training

Online training

Veel meer zelfvertrouwen in vijf dagen

Wil jij graag je zelfvertrouwen vergroten, zodat je nóg beter keuzes kunt en dúrft maken die echt bij jou passen? Meld je dan aan vandaag nog aan! Ik stuur je 5 dagen lang geef ik je elke dag informatie over het vergroten van jouw zelfbewustzijn, deel ik mijn eigen ervaringen én geef ik je tips die je direct kunt toepassen.

Investering in jezelf: €39,50

Niemand is helemaal zonder zelfvertrouwen. Ook jij hebt heus zelfvertrouwen; je hebt het alleen nog niet voor iets waarvan je niet weet hoe je het moet doen. Zelfvertrouwen heb je op één of meer gebieden. Je hebt zelfvertrouwen om uit bed op te staan en bijvoorbeeld om auto te rijden. Maar je in gezelschap begeven of een presentatie houden is weer hele andere koek. Zelfvertrouwen vergroot je door ervaring op te doen en ook door het verzamelen van kennis over zelfvertrouwen. Dat laatste deel ik met name tijdens deze training. Zo krijg je zelfvertrouwen op meer gebieden en tillen we dus samen jouw zelfvertrouwen naar een hoger level.

Over-Jeannette

Wie ben ik?

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973. Ik ben gecertificeerd coach, systeemtherapeut, docent en ondernemer. Ik coach particulieren en zelfstandig ondernemers, met en zonder personeel. De mensen die door mij begeleid worden, behalen extreem goede resultaten. Zowel privé als zakelijk. 

Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit. Er zit geen plafond aan. Bij mij ook niet. Daarom studeer ik elke dag op de werking van onze mind. Ik begin mijn dag daarmee. Afhankelijk van mijn dagprogramma soms al om 6.00u. Daardoor blijf ik mij persoonlijk steeds verder ontwikkelen en shift ik dagelijks mijn bewustzijn.

Scroll naar top